Команди «Рівнестандарт ДЮСШ-4» та «Поліська Січ» пробилися до фіналу Кубку міського голови Рівного з футзалу

31.12.2019 17:13   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: ritm.tv

Команди “Рівнестандарт ДЮСШ-4” та “Поліська Січ” вперше в своїй історії пробилися до фіналу Кубку міського голови Рівного з футзалу. “Рівнестандарт ДЮСШ-4”, – тому що, дебютант змагань, а “Поліська Січ”, – хоч і є постійним учасником, але таких висот раніше ще ніколи не досягала. Нагадаємо, що перед цим чотири рокі поспіль трофеєм володіла “Славія”, яка цьогоріч відмовилась від участі в даному турнірі.

“Сліпий жереб” цьогоріч був занадто “сліпим”, і у півфіналі звів головних фаворитів турніру “Рівнестандарт ДЮСШ-4” та “Комфорт-Сервіс”. Той матч насправді був вартий фіналу, і “Рівнестандарт ДЮСШ-4” в ньому здобув “вольову” перемогу 2:1.

Як і очікувалось, у фіналі інтриги не було. Тон грі задав Володимир Сондак, який вже на першій хвилині відкрив рахунок. “Поліська Січ” опиралася, перша за все, завдяки індивідуальним діям своїх лідерів Олександра Малиновського та Мирослава Ходака, але цього виявилось недостатньо. Забігаючи наперед варто відзначити, що нестримним в цей день був Володимир Сондак, який забив п’ять голів. А хоч маленька інрига трималася протягом всього першого і початку другого тайму. Після двох голів Сондака та одного – Жака, Олександр Малиновський скоротив відставання. Але, схоже, що лідер гостей занадто “переналаштувався” на цей матч, і на початку другого тайму отримав другу жовту картку, а як наслідок – вилучення, за неспортивну поведінку (простіше кажучи за апеляції до рішень арбітрів).

Відразу після цього зі своєї половини поля Дмитро Ситник забив дуже ефектний гол у ворота суперника, і надалі “Рівнестандарт ДЮСШ-4” просто добивав суперника, довівши підсумковий рахунок до 10:2.

Окрім п’яти голів Володимира Сондака, результативними ударами у ворота “Поліської Січі” відзначились вищезгадані Вадим Жак, двічі Дмитро Ситник, а також голкіпер Юрій Колодюк та Віктор Чудля. У суперника “автограф” залишив Олександр Овсійчук.

Кубок міського голови Рівного став першим трофеєм в історії молодої команди “Рівнестандарт ДЮСШ-4”, який стрімко увірвався у футзальне життя Рівного, і планує не зупинятися і розширювати та підвищувати свої результати в обласних та всеукраїнських змаганнях. Нагадаємо, що команда бере участь, і доволі успішно, у всіх можливих турнірах з футзалу, як міських, так і обласних і всеукраїнських.

Окрім, перемоги у Кубку міського голови Рівного, “Рівнестандарт ДЮСШ-4” лідирує в Аматорській футзальній лізі Рівненщини, здобувши 8 перемог у восьми матчах. У другій лізі Чемпіонату України, рівняни відіграли три тури, в яких здобули дві перемоги, зазнавши однієї поразки та мають хороші шанси вийти до фінальної частини цих змагань.

Головний тренер “Рівнестандарт ДЮСШ-4” Юрій Баховський розповів, що стратегія клубу при формуванні складу – це вихованці саме рівненського футзалу, і рівень школи та підготовки гравців в нашому місті дозволяє за таких умов побудувати боєздатну команду, яка зможе грати на найвищому рівні.

Юрій Баховський каже, що йому вдалося зібрати майже усіх найкращих вихованців рівненського футзалу, які в різні роки встигли пограти на професійному рівні, як за “Крадинал-Рівне” так і за МФК “Рівне” та інші команди. Наразі “Рівнестандарт ДЮСШ-4” перебуває на стадії становлення, але має дуже амбітні плани, і вже зараз перед футболістами стоїть завдання перемагати в кожній грі, а Кубок міського голови Рівного став тільки першим здобутим трофеєм в історії клубу.

Автор: Олександр Мрозович


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv