Тернопільщина: 70 автомобілів передали сімейним лікарям

04.01.2020 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

 У Чорткові, 4 січня, відбулось вручення 70 автомобілів лікарям загальної практики – сімейної медицини. Про це повідомляє Тернопільська обласна рада.

Так, із вручених автомобілів лікарям загальної практики – сімейної медицини 14 передали до Борщівського району, 9 до Бучацького, 12 до Гусятинського, 10 до Заліщицького, 7 до Монастириського, 3 до Підгаєцького та 15 до Чортківського районів.

«Ці автівки є відмінним технічним рішенням для комфортабельного пересування лікаря загальної практики – сімейної медицини у віддалені населені пункти, адже саме автомобілі цієї марки вирізняються високою прохідністю та надійністю», - зазначив голова обласної ради Віктор Овчарук.

Зазначимо, що загалом для амбулаторій області закупили  155 автомобілів на суму 68 млн грн за кошти Державного бюджету відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про розвиток системи охорони здоровʼя у сільській місцевості».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews