Клініка стоматології родини Прощин нагороджена сертифікатом «Життя в стилі ЕСО»

05.01.2020 15:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Нове десятиріччя у стилі ЕСО розпочато! Вже у перші дні 2020 року авторитетна клініка стоматології родини Прощин (Тернопіль) отримала ЕСО-сертифікат від Міжнародної торгової палати ICC Ukraine та Національної туристичної організації!

null

Нагородження подібним сертифікатом гарантує, що заклад турбується про клієнтів та їхнє здоров'я, з повагою ставиться до природи та використовує прогресивні методи ведення бізнесу. Клініка стоматології родини Прощин – це команда з високими стандартами якості та постійним професійним ростом, яка вже 22 роки турбується про посмішки своїх друзів-клієнтів, використовуючи інноваційні цифрові технології.

«Пишаємося партнерством з такою потужною клінікою і переконані, що у 2020 р. екологічна свідомість і громадян, і бізнесу в Україні розвиватиметься ще активніше», – зауважила координаторка проекту Галина Жмуд.

null

«Життя в стилі ECO» – це проект, який пропагандує сучасний підхід до споживання і ведення бізнесу, гармонії в житті, принципами якого є збереження довкілля, краса, здоров’я, активний спосіб життя, довголіття, бажання вчитися і розвиватися; бажання розпочати та розвивати власну справу, засновану на цінностях.

null

Ми проводимо заходи, покликані підвищувати рівень обізнаності населення України у питаннях екокультури: харчування, використання безпечних для здоров’я та довкілля товарів, якісного рівня життя та довголіття, створення соціально орієнтованого підприємництва та еко-середовища.

У 2019 р. відбулася ціла низка презентацій проекту «Життя в стилі ECO» в регіонах України, де свою зацікавленість проявили, як місцеві адміністрації, бізнес, так і громадськість. Адже питання збереження довкілля сьогодні стоять особливо гостро – це відомо усім.

null

«Весь світ сьогодні вже почав робити кроки для збереження довкілля: забороняють одноразові вироби з пластику, працюють над підвищенням доступності водопровідної питної води та відмовляються фосфатовмісних засобів тощо.

Україна, хоч можливо і не так активно, як хотілося б, але теж наслідує світовий досвід. На мою думку, корінь проблеми – це недостатній рівень екологічної свідомості в Україні – як у пересічних громадян, так і у бізнесу та влади. Багато хто, можливо, десь щось чув, але насправді не усвідомлює глибини проблеми, і який насправді згубний ефект це має на наше власне здоров’я. Адже екологічні заходи – це не лише про збереження популяції тварин чи наведення чистоти на вулицях. Насправді усі ці шкідливі речовини, які потрапляють у ґрунт, воду чи повітря зі сміттям, змивними водами просто осідають в нашому організмі, вкорочують нам віку та створюють передумови для більших витрат на лікування.

Аналізуючи ситуацію, ми вирішили діяти і започаткували проект, який дозволяє який окремим домогосподарствам так і цілим бізнесам турбуватися про здоров’я та довголіття родини, близьких, клієнтів, значно економить витрати на господарську діяльність, надає доступ до запатентованої, екологічно безпечної продукції, а головне – допомагає зберегти планету для майбутніх поколінь!» – розповів один з засновників проекту Тарас Демкура.

null

Проект підтримали такі ЕСО-Амбасадори, як Мирослава Уляніна, Соломія Вітвітська, Оксана Муха, Маргарита Січкар, Ян Степаненко, Георгій Бущан та інші.

null

У 2019 р. наші ЕСО-сертифікати отримали ресторани, клініки, готелі з різних регіонів. Серед них: Сімейний ресторан Veranda on the river (Київ), «Самогонна ресторація» (Тернопіль), ресторан Сімї Діми Борисова «RONIN» (Київ), пятизірковий готель Grand Hotel Lviv Luxury & Spa (Львів), готель «Буковина» (Чернівці), готель «Київська Русь» (Східниця), ресторан «YUMMY» (Івано-Франківськ), клініка «NeoClinic» (Тернопіль). І ще більше 150 закладів та 370 домогосподарств минулого року одержали відзнаки та вирішили долучитися до спільноти екологічно відповідальних громадян!

null

У 2020 р. ми продовжуємо тісно співпрацювати з місцевими адміністраціями, освітніми та громадськими закладами, представниками бізнесу, щоб активно популяризувати ЕСО відповідальність па пропагувати ЕСО свідомість! Долучайтеся, будемо створювати ЕСО Україну разом, заходьте на сайт www.iameco.com.ua, реєструйтеся як представники бізнесу чи як власники домогосподарств та замовляйте еко-аудит!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews