Ольга Шахін вітає тернополян з Новим роком

06.01.2020 11:14   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Дорогі мої тернополяни! У ці зимові дні ми знову вдаємося до підсумків року, що минає. Знаю, що для кожного він був особливим. Були здобутки, були і втрати. Були успіхи та труднощі. Були дні суму та дні, сповнені щастя… Так чи інакше, це був ще один рік нашого життя, і він змінив нас: подарував досвід, окрилив натхненням. Переконав у тому, що слід бути сміливими у своїх мріях, твердими у намірах та рішучими у діях.

Для мене цей рік став знаковим завдяки втіленню давнього задуму – нарешті, у нашому місці з’явилося особливе місце – Центр підтримки жінок, який діє на базі Тернопільського осередку «Асоціації жінок України «Дія». Це місце, де надаються безкоштовні консультації психолога, юриста та бізнес-експертів. Також це простір для зустрічей з метою саморозвитку та просто теплого спілкування. Тут народжуються ідеї та розробляються соціальні проекти, які принесуть користь громаді нашого міста.

Я з честю та гордістю відзначаю, що впродовж цього року вкотре переконалася - серед наших тернополян багато ідейних та милосердних людей. Завдяки об’єднаним зусиллям нам вдалося реалізувати 24 випуски телевізійного соціального проекту «Небайдужі» - а це понад сотня наших краян, які отримали цільову допомогу й були взяті під опіку – ми продовжуємо тримати з ними зв'язок та при потребі надавати іншу підтримку.

Щодня у нашому місті відбуваються заходи соціального спрямування, реалізовуються мистецькі ініціативи, втілюються освітні та наукові проекти, набирає обертів популяризація спорту, стає трендовим здоровий спосіб життя. Це означає, що ми, тернополяни, прагнемо щодня ставати кращими та створювати підгрунття для розвитку й успіху прийдешніх поколінь – ми закладаємо фундамент для наших дітей. Сьогодні ми є прикладом для ще маленьких та юних членів нашої громади.

Тому я дякую усім, хто вже сьогодні є небайдужим до сьогодення та майбутнього нашого міста, хто своїм фахом, знаннями, досвідом, благочинністю, громадською активністю робить Тернопіль кращим. Будьмо активними й згуртованими! Примножуймо нашу наснагу та вірмо у наш спільний успіх!

У новому, 2020 році, бажаю міцного здоров’я вам та вашим діточкам. Нехай у взаєминах панує любов та турбота, а домівки будуть наповнені затишком та добробутом! Мрійте, вірте, дійте!

Щиро ваша, Ольга Шахін


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews