Астролог з Рівненщини розповіла, яким буде 2020 рік для усіх знаків Зодіака

06.01.2020 13:12   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Астролог з міста Дубно Ірина Кравець своїй сторінці у Фейсбуці, розповіла, яким буде 2020-й рік для кожного знаку Зодіака.

"Вже новий 2020 рік стукає у двері, а зорі в небі сяють і ,як калейдоскоп, змінюють спектр свого погляду. Які подарунки дасть нам небо в наступному році?!"

Для ОВНІВ - енергія їхнього правителя МАРСА буде стримана Юпітером і Сатурном. Друга половина року напружена і повна ризиків. Поспішайте, не поспішаючи! ОВНАМ варто сконцентруватися на тому, що вони мають, а не на тому , чого хочеться. Якщо дивитися вдалечінь, то можна втратити те, що під носом і здається стабільним. Друга половина року варто берегтися різного роду небезпек і не варто починати важливі проекти в будь яких сферах життя.

ТІЛЬЦЯ - я б ассоціювала з волом, який тягне за собою воза( при чому ТІЛЕЦЬ добровільно садить туди пасажирів і сам комплектує ношу), який ніколи не робить ні одного кроку назад, або повільно рухається вперед, або стоїть на місці. В 2020 році ТІЛЬЦІ часто будуть стояти на роздоріжжі, коли треба зробити якийсь вибір. Вони будуть тягнути свого воза в бізнесі, будуть оберігати свій дім. ТІЛЕЦЬ - матеріаліст. Але надії на матеріальні доходи не виправдають очікуваних сподівань.

БЛИЗНЮКИ - в 2020 році будуть як сенфінгісти- ловити хвилю, тому будуть постійно відчувати адреналін. Їм часто буде світити сонце удачі , і БЛИЗНЮКАМ вдасться багато нового, але по суті своїй не пускають глибоке коріння, їм завжди хочеться перемін. Тому БЛИЗНЮКИ, як кульбабки, будуть сміятися до сонця, а потім полетять шукати нову галявину. Головне - щоб були бджоли( сприятливі фактори), тоді хороші результати.
РАКИ- особлива генерація людей, завжди чутливі і сентиментальні, люблять тривожитися за проблеми, яких ще немає. Щастя РАКА ніколи не залежить від самого РАКА. Це люди, яких вони люблять, діти, родина, друзі. РАКИ завжди знайдуть про що хвилюватися. Їм потрібні або трохи тепличні умови або дуже стабільна ситуація в світі. Що в наш стрімкий час неможливо. Головне берегти здоров'я своє і близьких , та мати руку , яка підтримає і витре сльозу. Дуже важливо для РАКА - віра і надія на краще, завжди знайдеться тема, про яку мріяти .

ЛЕВ - завжди ЛЕВ, він і в Африці ЛЕВ. Прагнення щось комусь довести і потім дати полюбуватися собою , ніколи їх не покидає. Завжди незоране поле для амбіцій. Складний період - початок 2020 року. Далі тільки рух вперед, освоєння нових прерій і в роботі і в коханні і в спілкуванні. Там, де ЛЕВАМ не будуть раді, вони затримуватися не будуть. ЛЕВИ в 2020-му агресивні не будуть, але дресирувати їх не варто. Приймати участь у цирку життя ЛЕВИ будуть за власним бажанням.

ДІВИ - живуть в своєму світі правил і табу, які придумують для себе самі. Вони як фотографії в рамках, в які самі себе ставлять. ДІВИ трохи обмежені своїм світом, тому багато критичних ситуацій торкнуться їх суб'єктивно. ДІВИ не можуть відпустити свої емоції, які завжди контролюють розумом. У своїх справах будуть старатися тримати абсолютний порядок. Їх життя подібне до принцеси на горошині- завжди щось муляє. ДІВИ не будуть встигати за часом і стрімкими змінами правил життя загалом. Тому часто будуть дивуватися і не знаходити відповіді на свої питання. Все аналізувати і обдумувати, критично до всього відноситися- це їх стиль життя.

ТЕРЕЗИ - будуть старатися добавити хоча б краплю миру в загальну життєву суєту. Їхні дипломатичні здібності будуть цінуватися на вагу золота. Якісь радикальні чи грандіозні плани так і залишаться планами. Головне- щоб ТЕРЕЗИ відчували любов. Це каталізатор в їхньому житті. Відчуття закоханості будуть їх мотивувати. А якщо ТЕРЕЗИ будуть купатися в любові- всім буде добре!!! Людям емоційним і схильним до стресів варто шукати компанію ТЕРЕЗІВ. Вони несуть в собі особливу ауру гармонії. ТЕРЕЗИ зважують і проблеми і успіх на своїх особливих вагах, а також знають ціну щасливих моментів і невдач.

СКОРПІОНАМ - з їхнім покровителем Марсом завжди живеться не просто. Цікавий буде і рік 2020. Їх життя буде подібне на медичну кардіограму. Але, якщо людина жива, то саме такий малюнок і потрібний. Завдяки своїм емоціям СКОРПІОНИ часом будуть попадати на американські гірки. Але буде цікаво! Не варто ризикувати! Не варто починати щось нове в другій половині року! Варто часто ставити бажання і емоції "на паузу". Краще переформатувати свою увагу на любов і стосунки. А в мистецтві любові і сексуальності СКОРПІОНАМ немає рівних!

Для СТРІЛЬЦЯ - пошук істини і справедливості-сенс життя. Символ СТРІЛЬЦЯ- кентавр, який цілиться в невидиме. Тому завжди хочеться змінити світ чи хоча б ситуацію. Якщо їх стріли будуть послані для того, щоб спасати когось, то будуть попадати в 10. Але якщо для себе- часто буде промах. Не завжди прапор, який несуть СТРІЛЬЦІ, буде мотивувати інших, часто це буде сприйматися як " пхати носа не в свої справи". Такі моменти будуть ударом по честолюбству для СТРІЛЬЦЯ. Їхній правитель Юпітер буде стримуватися Сатурном. Можливо варто буде трохи стримувати свій ентузіазм і не допускати в житті фальстарт. Хай краще їх покличуть на допомогу...

КОЗЕРОГИ - як китайці, завжди мовчки роблять свою справу. Їхній Сатурн буде мати сильні позиції і вплив на Юпітер, часом буде конфліктувати з Марсом, але....не народився ще той, хто змінить КОЗЕРОГА чи його думку! Вони стабільно будуть тримати свої території і в бізнесі і в сім'ї. Для КОЗЕРОГА не важлива загальна думка. В них на все є своя точка зору. КОЗЕРІГ , як лосось, може пливти проти течії загальної думки чи правил. Свої емоції вони завжди тримають в своїй мушлі. Тому завжди тільки жити після вирішення якихось проблем. Навіть на відпочинку КОЗЕРОГИ турбуються про морозивко для коханих людей а не про власний релакс. Це стабільна гавань.

Для ВОДОЛІЇВ - з травня по липень їх енергія буде стримуватися Сатурном. ВОДОЛІЇ по суті своїй трохи авантюристи. Вони не можуть жити в рамках. Зараз ми живемо на початку ери ВОДОЛІЯ. Тому інтереси і загальні правила людей трохи змінюються. Хочеться сказати, що нас всіх штовхає прогрес нової ери. ВОДОЛІЯМ варто контролювати свої бажання та цілі, можливо , трохи " пограти в шахмати" перед тим , як за щось боротися. Для ВОДОЛІІЇВ немає золотої середини, тому вони будуть ловити хвилю успіху або падати на глибину. Головне в такий час- щоб вистачило дихання....

РИБИ - люблять стоячу воду і щоб хтось чистив їм фільтри... Якщо воду скаламутить сама РИБА, вона неодмінно перепливе на інше місце. Але їх можна зловити на різні наживки. РИБИ залежні від "водойми", вони завжди бояться "акул". РИБИ багато чекають. Їх треба штовхнути , щоб вони змінили своє життя. Часто страхи і переживання за нове і невідоме не дають РИБАМ побачити "море"...

Вітаю всіх з Новим 2020 роком!!!
Бажаю в кращі часи не переступати межі, за якими ви не зможете контролювати ваше життя. А про гірші часи найкраще сказав Черчіль:" Якщо ти йдеш через пекло- не зупиняйся!"
НАЙКРАЩІ ПОБАЖАННЯ ВСІМ ЛЮДЯМ З ДОБРИМИ СЕРЦЯМИ І ХОРОШИМИ ПРАГНЕННЯМИ !!!!"


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews