Як відкрити кабінет сімейного лікаря: інтерактивний помічник від PRO

07.01.2020 12:17   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Платформа ефективного регулювання (PRO) розробила інструмент для лікарів, які розглядають можливість відкрити кабінет сімейного лікаря в Україні. Відповівши на кілька запитань, ви отримаєте перелік необхідних процедур і документів.

Якщо у вас з’явились думки про те, щоб відкрити кабінет сімейного лікаря, але не вистачає необхідної інформації, то дані, зібрані Платформою ефективного регулювання, саме для вас.

Так, за посиланням https://regulation.gov.ua/startup/id8/city-all ви переходите до інтерактивного помічника і проходите тест: відповідаєте на запитання про зручну систему оподаткування, найм приміщення, працівників тощо. На основі ваших відповідей система формує перелік процедур, які треба буде здійснити для реєстрації власної практики, і необхідні документи.

Крім того, на платформі описані етапи для створення бізнесу: про кожен крок можна прочитати детально. Розробники подбали, щоб інструкції були максимально повними і корисними. Тут можна знайти перелік необхідних КВЕДів, назви установ у вашому місті, особливості процедур.

За матеріалами МОЗ


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews