Затримали підозрюваного у вчиненні кривавої різанини у Львові

08.01.2020 00:15   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Працівники поліції отримали 3 січня о 23.40 повідомлення, що у квартирі одного з будинків на вулиці Максимовича сталося вбивство.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

Про це розповіли в суботу, 4 січня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також поінформували, що а квартирі виявили тіло невідомого чоловіка із ножовими пораненнями й 34-річного господаря помешкання, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Відтак,там працювала слідчо-оперативна група, пише - Щоденний Львів.

Працівники поліції з’ясували, що чоловіки розпивали спиртні напої, між ними виник конфлікт, під час якого господар квартири заподіяв гостю численні ножові поранення. Слідчі Сихівського відділу поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, яка передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Зловмисника затримали.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів