У Червонограді поліція хутко впіймала злодія, який на Святвечір обікрав квартиру

08.01.2020 14:25   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Четверта Студія

У Червонограді поліцейські оперативно затримали зловмисника, причетного до квартирної крадіжки на Святвечір.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень

Як пише - Четверта студія, з посиланням на відділ комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області, до Червоноградського відділу поліції 6 січня близько 21.00 надійшло повідомлення про те, що під час кількагодинної відсутності господарів було скоєно крадіжку з квартири 52-річної жительки Червонограда.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, інспектори сектору реагування патрульної поліції, працівники карного розшуку та інших служб. Встановлено, що зловмисник проник у помешкання шляхом підбору ключів та викрав майно на загальну суму понад 38 тисяч гривень.

Вжитими слідчо-оперативними заходами правоохоронці встановили, що до скоєння даного злочину причетний 33-річний місцевий житель. Він затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Слідчі Червоноградського відділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні правопорушення передбаченого ч.3 ст.185 КК України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до шести років. Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія