«Історія, яка вразила до глибини душі»: тернополянин написав пісню про життя двох сестер (Відео)

09.01.2020 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Відома виконавиця TANYA DOLYA презентувала «Різдвяну пісню», автором якої став тернополянин Андрій Костюк. Відео пісні уже набрало чимало переглядів та схвальних відгуків людей.

Як зазначає автор пісня Андрій Костюк, в основі композиціє взята реальна історія. Текст розповідає про трагічну історію двох сестричок, які в ранньому дитинстві втратили один за одним своїх батьків. батьків. Часто такі історії мають продовження у будинках-інтернатах, але у цьому випадку, діти, віком 1 та 3 рочки залишились жити із бабусею. Здавалася звичайна сумна історія, яких сотні, але автора пісні вона сильно вразила.

Саму ж пісню про життя двох дівчат сиріт Андрій Костюк написав три роки тому.

«Слова самі лягли на папері. Весь цей період вона просто чекала свого часу, щоб зустрітись з гарною мелодією та ніжними голосами її виконавиць. Але ж ви розумієте — це пісня про Різдво. Тому, вона була просто приречена на Різдвяне чудо. І нарешті, чудо відбулось!», — додає Андрій Костюк.

Зазначимо, що Андрій Костюк є одним із координаторів рекордної коляди в ТРЦ «Подоляни» два роки тому. А на День Незалежності, 24 серпня 2018 року, він став ініціатором масового виконання синхронної молитви «Боже великий єдиний», яке об’єднало українців у різних країнах світу. Тернополяни також долучилися до цього синхронного виконання.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews