На автошляхах Рівненщини забезпечено безперебійний рух транспорту

09.01.2020 22:42   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

На Рівненщині боролися з ожеледицею на дорогах всю ніч та ранок 36 одиниць очищувальної техніки. Працювали понад півсотні працівників.

На автошляхах державного значення, що проходять через Рівненщину, забезпечено безперебійний рух транспорту.

Шляховики Рівненщини боролися з ожеледицею на дорогах всю ніч та ранок 36 одиниць очищувальної техніки. На них працювали понад півсотні працівників.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Рівненській області.

Шляховики зробили обробку дорожнього покриття піщано-соляною сумішшю в обсязі 400 тон.

«Дороги державного значення знаходяться в належному стані. Жодної скарги від учасників руху не поступило», - розповів заступник начальника служби Микола Козачок.

Нагадаємо, телефон диспетчера служби: (0362) 26 46 10.

В свою чергу, у ДП «Рівненський облавтодор» повідомляють, що наразі дороги місцевого значення в межах Рівненської області перебувають в належному стані зимового утримання.

«Дорожнє полотно оброблене. В середньому щодоби на дорогах області працює 30-50 одиниць техніки. Філіями нашого підприємства забезпечується цілодобове чергування техніки, дорожніх робітників та відповідальних працівників. Найбільш критичні ділянки - круті повороти, підйоми, спуски – обробляються дорожніми робітниками вручну», - зазначає помічник директора ДП «Рівненський облавтодор» Дмитро Леонтіюк.

З метою оперативної координації дій дорожників та якнайшвидшого реагування на зміни дорожньої обстановки забезпечено стабільну комунікацію керівництва філій облавтодору та місцевої влади, від голів ОТГ до керівництва районів, а також з ДСНС та органами національної поліції. Таким чином час реагування на зміни дорожної обстановки скорочено до лічених хвилин, при визначених в ДСТУ 10-15 годинах.

Разом з тим, Рівненський центр з гідрометеорології впродовж 10-11 січня також прогнозує ожеледицю, мокрий сніг та дощ. Коливання температури відбудеться від 2° морозу вночі до 0-5° тепла вдень.

За матеріалами РОДА

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews