Фільм «Зоопарк» покажуть у Рівненській обласній бібліотеці для молоді

10.01.2020 13:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

У неділю, 12 січня, о 14:00 у Рівненській обласній бібліотеці для молоді (Київська, 18, район автовокзалу) покажуть фільм «Зоопарк» (2017, Ірландія, Велика Британія).

Показ здійснюється у рамках Фестивалю «Нове британське кіно», що  проводиться Британською радою в Україні (https://www.facebook.com/BritishCouncilUkraine/) спільно з компанією Артхаус Трафік (https://www.facebook.com/ArthouseTraffic/). При потребі є копія фільму з тифлоперекладом (додаткова аудіодорожка з тифлокоментарями, які пояснюють, що відбувається у сценах фільму, для людей з порушенням зору) та спеціальним субтитруванням (текстова доріжка, що супроводжує фільм написами у нижній частині екрану для людей з порушенням слуху).

Жанр: сімейний фільм

Режисер: Колін МакАйвор

У ролях: Тобі Джонс, Пенелопа Вілтон

Дія відбувається у 1941 році. Юний Том і його друзі намагаються з усіх сил врятувати тварин з місцевого зоопарку Белфаста, – він опинився під ударами німецьких бомбардувальників.

Організатор: Британська рада в Україні, Артхауз трафік, Рівненська обласна бібліотека для молоді. 

На захід запрошені: молодь та всі бажаючі.

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел.: (0362)63 52 60

null
 



 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews