На Львівщині ув’язнили на 10 років вбивцю пенсіонера

10.01.2020 21:33   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

39-річний злочинець, який вбив та обікрав пенсіонера на Львівщині, потрапив за ґрати на 10 років.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

Про це повідомили в п’ятницю, 10 січня, у прокуратурі Львівської області, де також розповіли, що 72-річний житель села Долиняни в Городоцькому районі запросив до себе 20 липня минулого року знайомого зі села Мала Калинівка, аби той допоміг йому по господарству. Однак, між чоловіками виник конфлікт, під час якого 39-річний злочинець у стані алкогольного сп’яніння завдав пенсіонеру шістьох ударів металевим предметом по голові та тілу, від яких той помер, пише - Щоденний Львів.

Після скоєного зловмисник помістив у авто потерпілого дві газонокосарки та велосипед та утік з місця події. Проте, того ж дня його затримано та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Суд визнав лиходія винним у злочинах, передбаченими частинами 2 та 3 статті 185 (крадіжка) частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) й частиною 2 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України та призначив остаточне покарання у вигляді 10 років 1 місяця позбавлення волі.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів