Новини Рівненщини

Новини Рівненщини

Блогер, журналіст, RvNews

На Дубенщині проведуть дератизацію

11.01.2020 13:12   Автор : Новини Рівненщини
Джерело: dubno.rayon.in.ua

На Дубенщині, як і вцілому в Україні, відчутно зросла кількість гризунів. Причиною вважають надмірно теплу зиму.

Миші й пацюки завдають збитків господарствам, знищуючи врожай. Крім того, кожен вид гризунів може бути носієм певної інфекції, що здатна вражати і людей. Як повідомляють у Дубенському міськрайонному відділі профдезінформації, на територію краю потрібно провести дератизацію – комплекс заходів із боротьби з мишами й пацюками.

Дератизацію переважно проводять комунальні організації, які мають підготовлений персонал та дозволені для використання засоби боротьби з гризунами, з обов’язковим контролем знищення гризунів. На Дубенщині така організація – Дубенський районний державний госпрозрахунковий відділ профдезінфекції.

Власники підприємств, установ, організацій можуть отримати необхідну допомогу – безкоштовне обстеження господарства та належні консультації – у зазначеному відділі профдезінфекції.

КП «Дубенський районний державний госпрозрахунковий відділ профдезінфекції» розташований за адресою: місто Дубно, вул. Словацького, 23. Додаткова інформація за тел. +380 (3656) 46501 або на е-mail: dubnodez@ukr.net.

За матеріалами https://dubno.rayon.in.ua

 
 

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: dubno.rayon.in.ua