Команда «Кардинал-Рівне» поступається конкурентам на домашньому майданчику

12.01.2020 22:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

У першій домашній грі під керівництвом Ігоря Москвичова “Кардинал-Рівне” не зумів обіграти житомирський “ІнБев” і втратив нагоду обійти прямих конкурентів у турнірній таблиці  Екстра-ліги.

У Рівному зустрічалися сусіди по турнірній таблиці Екстра-ліги, які до того ж поки остаточно не вирішили питання потрапляння до топ-шістки. Гра розпочалася в доволі високому темпі, особливо старалися гості, які пам’ятали про поразку у Житомирі у першому колі чемпіонату – 1:5.

У декількох епізодах “Кардинал-Рівне” виручив Ілля Бакінський, який проводив за “Кардинал-Рівне” свою дебютну гру. Втім, у середині першого тайму гості все ж вийшли вперед. Роман Бакум виконав кутовий справа, Віталій Дзюба пробив на силу, а Іллю Бакінського дезорієнтував рикошет від Володимира Поночовного – 0:1.

“Кардинал-Рівне” міг відповісти дуже швидко, але після хитрого удару Романа Горпинича житомирян врятувала хрестовина воріт.

Потім забили господарі. Володимир Поночовний стягнув на себе двох суперників і віддав наліво на хід Анатолію Мілінькому. Той виконав простріл вздовж лінії воріт, який замкнув Микита Шпигар – 1:1. Гол у дебютному матчі для новачка “зелено-жовтих”!

Згодом житомиряни знову втекли в контратаку. Ігор Салтанов порушив правила проти активного Станіслава Моспана. Паралельним курсом рухався Анатолій Мілінький, тож фол навряд тягнув на пряме вилучення. Але жовта картка стала для Салтанова другою у матчі. І рівняни залишилися у чисельній меншості. У такій непростій ситуації “Кардинал-Рівне” протистояв супернику упродовж 73 секунд. Аж поки Віталію Дзюбі не вдався удар у верхній кут воріт Іллі Бакінського. Без шансів для воротаря – 1:2.

Після перерви “Кардинал-Рівне” почав створювати більше моментів ніж у першій половині. На фоні фізичної втоми суперника ігрова перевага господарів здавалася тотальною. Чудові моменти для взяття воріт мали Роман Горпинич, Анатолій Мілінький, Андрій Лисенко та Володимир Поночовний. Десь забити заважав поспіх, десь – голкіпер житомирян Максим Сорокін.

Вдруге зрівняти рахунок команда Ігоря Москвичова зуміла за три з половиною хвилини до сирени. Микита Шпигар пробив з лівого флангу атаки, а Андрій Ардашніков у боротьбі з Олександром Карбулою підставив ногу під удар – 2:2.

Нічия, очевидно, більше задовольнила гостей. Маючи на одну гру більше, “ІнБев” зберіг четверту позицію у турнірній таблиці і одне очко переваги над “Кардиналом-Рівне”. Але й рівняни за чотири гри до завершення регулярного чемпіонату збільшили відрив від “Енергії” та “Сокола” до семи очок.

“Кардинал-Рівне” – “ІнБев” – 2:2 (1:2)

Голи: Шпигар (15), Ардашніков (37) – Дзюба (7, 19)

За інформацією офіційної сторінки “Кардинал-Рівне”


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews