У Тернополі виступатиме «Pavlik OverDrive»

13.01.2020 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, 7 лютого, у драматичному театрі відбудеться виступ з гурт Pavlik OverDrive. Музиканти будуть презентувати свою нову музичну програму у стилі поп-хард-рок.

Сам же гурт створили ще у 2015 році. Тоді учасники групи ставили перед собою єдине завдання — якісно зробити програму з пісень Віктора Павліка за 25 років його творчої діяльності. Так, музиканти вибрали кращі популярні пісні артиста, починаючи з часів гурту «Анна Марія» та до сьогодення, і створили нову музичну програму у незвичному стилі — поп-хард-рок. Згодом, свою музику вони презентували в одному з київських клубів. Так і був створений гурт Pavlik OverDrive.

За час існування групи музиканти уже встигли завоювати схильність слухачів, як в Україні так за її межами. Так, з моменту створення вони успішно гастролюють та виступає на багатьох рок-фестивалях.

До слова, придбати квитки можна у касі драмтеатру або на сайті. Довідка: (096) 931-00-91, (073) 931-00-91


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews