Тернопільщина: винуватця смертельної аварії оголосили у міжнародний розшук

14.01.2020 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Мешканця Тернопільщини Будія Арсена оголосили у міжнародний розшук подали. Чоловік, є винуватцем аварій, в якій загинули люди.

Як повідомляють в ГУНП, правоохоронці не мали можливість доправити підозрюваного в суд для обрання міри запобіжного заходу. Адже, в результаті аварії, водій отримав важкі травми і його госпіталізували до лікарні. Згодом, лікарі надали довідку про те, що стан хворого не дозволяє перебувати в умовах ІТТ чи слідчого ізолятора. Проте, не зважаючи на важкий стан хворого, 15 грудня, в супроводі родичів, він покинув приміщення лікарні на інвалідному візку.

Згодом з'ясували, що чоловік перетнув Державний кордон в бік Республіки Польща. Припускають, що ймовірно війн зараз перебуває в Італії, оскільки має документи на проживання.

Зазначимо, що чоловік причетний до дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася 11 грудня поблизу села  Глибочок. Так, керуючи автомобілем, він виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в рейсовий автобус. В результаті удару одна жінка загинула, а семеро з травмами потрапили до лікарні.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews