Голова Рівненської ОДА запросив директора склозаводу Даніеля Саксіка долучитися до інвестиційної ради

16.01.2020 12:12   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Голова Рівненської ОДА відвідав потужний склозавод у Зорі, який входить до групи компаній Verallia. З генеральним директором Даніелем Саксіком обговорили основні напрямки роботи підприємства, оглянули виробничі потужності і поспілкувалися про подальшу співпрацю.

Центральний офіс компанії знаходиться у Франції, проте рівненська філія  є одним з провідних виробників скляної тари в Україні, яка займається не лише внутрішнім продажем продукції, а й її експортом в понад 15 країн світу.

«Це один з тих інвесторів, які  повірили в Україну і в Рівненську область, зокрема. Вони розвивають не лише підприємство, а й створюють нові робочі місця, аби повернути людські ресурси з-за кордону», - зазначив Віталій Коваль.

Кожного дня понад 600 працівників виготовляють екологічно чисту скляну упаковку. На підприємстві  витрачають кошти не лише на нове обладнання, а й на безпеку та бережливе ставлення до довкілля.

«Я приємно вражений масштабами підприємства і тим, як вони дбають про навколишнє середовище. Мета нашої зустрічі - почути проблеми підприємства та налагодити діалог між бізнесом і владою, аби створити такі умови, при яких людям хотілося б повернутися на Рівненщину. Також важливо в технічних освітніх закладах області навчати спеціалістів, які будуть працювати на такому виробництві», - підсумував голова ОДА.

Наприкінці зустрічі Віталій Коваль запросив Даніеля Саксіка долучитися до роботи інвестиційної ради, яку нещодавно створили при облдержадміністрації.

За матеріалами РОДА

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews