«Казковий автомобіль»: у Тернополі збирають кошти для придбання спеціалізованого авто

16.01.2020 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі триває благодійна акція «Казковий автомобіль». Мета такого проєкту — реалізувати диски з казками, а усі зібрані кошти спрямувати на придбання спеціалізованого авто для перевезення дітей з інвалідністю.

Як зазначає директор Ірина Король, у Тернопільському обласному навчально-реабілітаційному центрі навчається 158 діток з вадами опорно-рухового апарату, 30 з яких пересувається на інвалідних візках. Діти є активними і вони хочуть відвідувати спортивні секції, концерти, заходи. Проте, питання транспорту є основною проблемою яка стає на заваді. Тому, вирішили організувати акцію, яка допоможе придбати автомобіль з підйомником, щоб була змога перевозити дітей, які пересуваються на інвалідних візках

Так, на весні діти записали диски з казками. Для цього у навчально-реабілітаційному центрі обладнали кімнату для запису та завезли спеціалізоване обладнання.

Підприємиця Олега Нитку, який був на презентації диску, вразило незламність дітей та їхнє бажання до дій. Тому, він вирішив допомогти у тиражуванні. Згодом диск видали у новому виданні та встановили фіксовану ціну — 100 гривень. Також, запустили челендж у соцмережах, через який передають запрошення приєднатись до акції своїм друзям та знайомим.

Зазначимо, що диски можна придбати у ЦУМі відд. Коніка, у мережах магазинів "Подільський фермер", "ПРОДЛЮКС", "Ксюша", та "Калина".


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews