У проєкті «АрміЯ» від Рівненської ОДА взяли участь семеро військових

17.01.2020 07:23   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Ветеран АТО, «кіборг», Герой України, пресофіцер, капелан, військовий комісар та військовослужбовець сфотографувалися для соціальної інформаційної кампанії, спрямованої на популяризацію Збройних сил України.

Проєкт «АрміЯ» від Рівненської ОДА – це світлини військових, які брали участь у бойових діях на сході України і сьогодні також продовжують боротьбу з ворогом.

ФЕДІР МИСЮРА – «кіборг» - захисник Донецького аеропорту. Після демобілізації у 2015 році йому запропонували очолити управління транспорту та промисловості Рівненської ОДА. За ці роки він неодноразово доводив принципову позицію стосовно захисту прав учасників бойових дій.

null

 

ІГОР ГОРДІЙЧУК – уродженець Кореччини, генерал-майор ЗСУ. У 2014 році під час війни на сході України очолював загін спецпризначення, що виконував завдання глибинної розвідки в тилу противника. Командував операцією із взяття під контроль стратегічної висоти Савур-могила. Герой України. Нині очолює Київський військовий ліцей імені Івана Богуна.

null

 

ВАЛЕРІЙ КУЦЕНКО – полковник ЗСУ, Рівненський військовий комісар. Був мобілізований у першій хвилі, учасник бойових дій на Маріупольському та Волноваському напрямках. Нині керує Рівненським обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки.

null

 

ВІКТОР ШУБЕЦ – військовий журналіст, підполковник ЗСУ. У 2014-2019 роках – речник  штабу АТО/ООС, неодноразово надавав коментарі у зоні бойових дій. Начальник відділення Інформагентства Міноборони у Рівному. Продовжує висвітлювати протистояння ЗСУ проти російської агресії.

null

 

ОЛЕСЯ МИРОНЕНКО - офіцер ЗСУ з Рівного. Учасниця бойових дій на Маріїнському та Красногорівському напрямках. Працює в обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, де відповідає за соціально-правовий захист резервістів, ветеранів, пенсіонерів-військовослужбовців.

null

 

ТАРАС КЛИМОВИЧ – військовий капелан. Від початку російської агресії священник здійснює душпастирське служіння серед українських воїнів, у тому числі і в зоні бойових дій. Доставляє  благодійну допомогу та біблійну літературу на схід України для захисників та цивільного  населення.

null

 

СЕРГІЙ КАЛЬМУК – учасник Революції Гідності, у 2015-2016 роках брав участь в АТО. Після демобілізації створив власну будівельну компанію, де працевлаштовує військових після повернення з війни. Очолює координаційну раду ветеранів, учасників бойових дій Рівненщини.

null
 

За матеріалами РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews