На Водохреща клуб «Нептун» запрошує тернополян і гостей (Програма)

17.01.2020 11:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Тернопільський клуб любителів загартування і зимового плавання «Нептун» 19 січня запрошує до свого басейна-моржатника у парку Топільче усіх тернополян, які шукають відкритої води, щоби зануритися в ополонку та отримати запас здоров'я на цілий рік!

Розказує очільник ГО «Тернопільський клуб любителів загартування і зимового плавання «Нептун»» Богдан Поломацканич:

«З 9 години поряд з будиночком клуба "Нептун" звучатимуть колядки. З 11 години розпочнеться чин освячення води, який проведе Дмитро Лисак, отець церкви Воздвиження Чесного Хреста (Надставної церкви). З 11:30 - у купель традиційно першими зайдуть учасники клубу "Нептун" моржі на чолі з одним з найстарших любителів загартовування і усі бажаючі тернополяни та гості свята. Пригощатиме усіх після купелі своїми фірмовими напоями ТМ "Хортиця", а клуб "Нептун" пригощатиме усіх бажаючих фірмовою гарячою юшкою. Ми чекаємо також усіх, хто підтримав наші проекти на «Громадський бюджет міста». Також наш клуб "Нептун" долучається до благодійної акції "Казковий автомобіль" - ми готуємо для вас смачний плов, сало та ароматний глінтвейн - ціна - вільна, частина грошей піде на благодійність - допомогти придбати спеціальний автомобіль для дітей з вадами опорно-рухового апарату. Усіх, хто купить аудіо диск з записами казок "Казковий автомобіль" (вартість 100 грн), ми пригощатимемо смачним пловом, салом та ароматним глінтвейном у подарунок.

 Чекаємо! ГО ""Клуб любителів зимового плавання "Нептун"" - 34 роки з вами - тернополяни!»

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews