Тернопіль: у парку ім. Тараса Шевченка обрізають дерева

17.01.2020 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернопільському парку імені Тараса Шевченка здійснюються санітарне обрізання та видалення аварійних, сухостійних зелених насаджень. Такі дії виконують з метою запобігання аварійних ситуацій через падіння сухих гілок чи дерев. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначають в управлінні житлово-комунального господарства, восени спеціальна комісія обстежила стан дерев у парку. В результаті чого, фахівці склали акт обстеження тих зелених насаджень, що підлягають видаленню, та видали ордер на проведення робіт. Згодом, кожне дерево, яке підлягає обрізанню або видаленню маркували спеціальною фарбою, після чого підрядні організації приступають до виконання робіт.

До слова, на місці видалених дерев весною висадять нові декоративні види зелених насаджень. Так, за 2019 рік у парку ім. Т. Шевченка висадили понад 1600 дерев та чагарників.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews