Санкарка з Кременця показала високий результат на Олімпійських іграх

19.01.2020 17:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Терен

16-річна санкарка з Кременця Юліана Туницька, за яку вболівала вся Україна, показала високий результат на ІІІ Зимових Юнацьких Олімпійських іграх. Спортсменка посіла п’яте місце з мінімальним розривом з переможцями. Раніше «Терен» розповідав, що Юліана здобула золото на етапі Кубка світу в Німеччині.

– Вітаємо випускницю нашої школи, ученицю ТО ШВСМ Юліану Туницьку з 5-им місцем в змаганнях з санного спорту (одномісні сани) на ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх! – повідомили на офіційній сторінці Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту в мережі Facebook.

На тренуваннях та під час змагань свою вихованку завжди підтримує тренерка і наставниця Світлана Кравчук. Вона першою повідомляє про усі здобутки Юліани.

– Юліана Туницька, ти молодець! 5-те місце на Юнацьких Олімпійських іграх! Впевнена, майбутнє є, – написала Світлана Кравчук.

Колишні спортсмени-санкарі зауважують, що кременчанці вдалося досягнути високого результату навіть попри те, що умови та спорядження для тренувань в українських спортсменів не ідеальні.

– Молодець, Юліана! Респект тренеру Світлані Кравчук. Це на таких санах показати 5 результат в світі. А ще б дати нормальні сани Юліані. Будемо спостерігати, як будуть керівники збірної України дбати про молоде покоління, – коментує Василь Чернігівський.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Терен