У Львові водій «БМВ», позбавлений прав, в’їхав у зупинку громадського транспорту, – МВС (Фото)

20.01.2020 11:31   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Кулемет.com

У Львові водій «БМВ», позбавлений права керувати транспортними засобами, в’їхав у зупинку громадського транспорту, травмувавши при цьому молоду жінку.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Про це інформує поліція Львівської області, пише - Кулемет.com.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 19 січня, о 18.25 на вулиці Під Дубом.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля - 37-річний львів’янин, не впорався з керуванням, в’їхав у зупинку громадського транспорту та скоїв при цьому наїзд на пішохода – 24-річну жительку Львова. Внаслідок наїзду жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні, де медики встановлять їй діагноз.

На час скоєння ДТП на зупинці перебувало ще близько десяти осіб – на щастя, ніхто з них не постраждав. Люди відбулись переляком.

Також встановлено, що водія «БМВ» в лютому минулого року суд позбавив права керувати транспортними засобами. З того часу поліцейські чотири рази складали на цього чоловіка протоколи про адміністративні правопорушення, а саме – за керування транспортними засобами без відповідних документів та будучи позбавленим такого права.

Зараз вирішується питання правової кваліфікації події, проводяться першочергові слідчі дії.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет.com