В інтернеті з’явилось відео, де видно, як Mercedes у Тернополі ледь не збив пішоходів та зіткнувся з КІА (Відео)

20.01.2020 13:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Галас

Днями, в мережі інтернет з’явилось відео з камер спостереження, на якому автомобіль Mercedes, рухаючись проспектом Злуки, ледь не здійснивши наїзд на пішоходів та допустив зіткнення з автомобілем КІА.

Зухвалий водій не зупинився та на великій швидкості покинув місце автопригоди. Власник пошкодженої автівки залишився на місці зіткнення та викликав патрульних. Поліцейські відібрали в нього пояснення, склали схему ДТП та розпочали активні пошуки винуватця автопригоди.

 

Інспектори відділу розшуку та опрацювання матеріалів по ДТП управління патрульної поліції в Тернопільській області провели ряд заходів, зокрема: перевірили вулиці міста, прибудинкові території та гаражні кооперативи. Та, на подвір’ї одного із домоволодінь, знайшли вищевказаний автомобіль Мерседес, що мав характерні механічні пошкодження.

Поліцейські склали на водія протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР України, що призвело ДТП), протокол за ст. 122-4 КУпАП (Залишення місця автопригоди) та направили матеріали до суду.

Шановні водії, якщо ви стали учасником ДТП не намагайтесь уникнути відповідальності! Залишайтесь на місці пригоди та викликайте поліцію!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галас