Прикарпатці сплачуватимуть окремо за газ і доставку

20.01.2020 18:40   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Голос-Інфо

Два рахунки за газ отримають споживачі на Прикарпатті вже цього місяця: за газ від постачальника ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» та за його доставку від «Івано-Франківськгаз» чи АТ «Тисменицягаз».

Читайте також

На Прикарпатті кожен другий мешканець має заборгованість за газ

Про це на пресконференції повідомив комерційний директор АТ «Івано-Франківськгаз» Віктор Кедик, повідомляє Суспільне, пише - Голос-Інфо.

Карпати За його словами, раніше вартість доставки газу зазначилася окремим рядком у загальному рахунку.

«Є відсотків 10 споживачів, які не дуже задоволені такою системою і таким розділенням. Але більшість сприймають це нормально. Споживач тепер чітко розумітиме вартість послуги розподілу і вартість самого природного газу. В подальшому це дозволить споживачу робити вільний вибір постачальника із найнижчою ціною на природний газ», – каже Віктор Кедик.

Вартість послуг доставки газу розраховується індивідуально для кожного клієнта. А розмір плати залежатиме лише від обсягів споживання. У 2020 році плату за доставку розраховують, виходячи із споживання газу з 1 жовтня 2018 року по 30 вересня 2019 року.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос-Інфо