Збаражчина: «Дітки голодні, в холодному будинку сидять і чекають тих, що забули про свій батьківський обов’язок»

20.01.2020 20:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Реально

Робота інспекторів ювенальної превенції полягає не лише в профілактиці правопорушень серед неповнолітніх.

Систематично спільно із працівниками служб у справах дітей, центром соціальних служб сім`ї, дітей та молоді, інспектори відвідують сім`ї, які перебувають у складних життєвих обставинах. Бувають різні випадки, наприклад батьки зловживають алкоголем, внаслідок чого недобросовісно виконують батьківські обов`язки, не забезпечують санітарно-гігієнічні норми проживання дітей, не приділяють уваги вихованню та навчанню дитини, що вважається правопорушенням, залишають зовсім маленьких діток без нагляду, а в той час розпивають спиртні напої десь із своїми знайомими, а дітки голодні, в холодному будинку сидять і чекають тих, що дали життя та забули про свій батьківський обов’язок оберігати, захищати та любити своїх дітей. Аби не допустити якихось страшних наслідків такої батьківської байдужості служби попереджають батьків про належне виконання обов`язків, проводять профілактичні бесіди та в крайньому випадку вилучають дітей від таких батьків.

Як зазначає інспектор ювенальноі превенції буває по різному є батьки, які одумалися, зробили висновки і з трепетом відносяться до своєї кровинки, до своєї дитини та нажаль є і такі, які скільки їм не говори, скільки не роз’яснюй всеодно не чують тебе та не змінюй свій стиль життя та відношення до батьківських обов`язків, – інформує Збаразьке відділення поліції ГУ НП в Тернопільській області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Реально