Поліція взяла під варту рівнянина, який скоїв два грабежі та хуліганство

Суд задовольнив клопотання слідчого про обрання 30-річному раніше судимому рівнянину запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Запобіжний захід відносно 30-річного жителя обласного центру, який за півгодини вечора 19 січня відкрито заволодів двома велосипедами та посеред дороги побив водія, обрали сьогодні, 21 січня у Рівненському міському суді.

Нагадаємо, на вулиці Степана Бандери зловмисник відібрав у неповнолітнього велосипед, а потім – на вулиці Ботанічна відкрито заволодів іще одним двоколісним. 

Крім того, на вулиці Миколи Карнаухова рівнянин наніс тілесні ушкодження водію — 23-річному рівнянину, в автомобіль якого врізався зловмисник на велосипеді.

«30-річного рівнянина було одразу затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції — начальник слідчого відділу Павло Пастушок. — Учора чоловікові повідомили про підозру у вчиненні двох грабежів та хуліганства».

Сьогодні, 21 січня, суд задовольнив клопотання слідчого про обрання 30-річному раніше судимому рівнянину запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Досудове розслідування триває.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області