У Дичкові відкрили оновлене приміщення ФАПу та офісу старости

24.01.2020 08:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

У селі Дичків Великогаївської громади відкрили оновлене приміщення ФАПу та офісу старости. Це було старе приміщення, де раніше був ФАП, воно мало тріщини і його вирішили розвалити до фундаменту і добудувати нове. Роботи тривали два роки, завершили їх наприкінці 2019 р.

Реконструкцію проводили за кошти субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на формування  інфраструктури об’єднаних територіальних громад – це 1 303 000 гривень та з місцевого бюджету Великогаївської сільської об’єднаної територіальної  громади – це 984 595  гривень.

У ФАПі щодня буде працювати фельдшер і кілька разів на місяць туди прибуватиме сімейний лікар. В офісі старости працюватимуть староста сіл Дичків та Красівка та діловод з віддаленим робочим місцем фахівця  Центру надання адміністративних послуг Великогаївської сільської об’єднаної територіальної громади. Про це повідомляють у Великогаївській громаді.

1

2

3

4

5

6

7


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews