Смерть на роботі: на Тернопільщині чоловік опинився під тоннами цегли

24.01.2020 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

 На Тернопільщині, 22 січня, на працівників впала частина стіни новобудови. Один із будівельників встиг вчасно відскочити, а іншому не вдалося. В результаті чого, тридцятиоднорічний житель Івано-Франківської області опинився під кількома тоннами цегли, що стало причиною його смерті.

Як повідомляє поліція, нещасний випадок стався на території колгоспного підприємства в складському приміщенні, де тривали ремонтні роботи. Напередодні, працівники зняли частину даху зняли, але не закріпили одну зі стін. В результаті чого, вона обвалилася.

Наразі, поліцейські встановлюють що загиблий робив на території приватного підприємства, чи залучали його для проведення будівельних робіт.

До слова, у той же день травму на виробництві отримав чоловік у Козівському районі. Електрощиток, який він переносив зі співробітниками, впала та травмувала йому ногу.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews