«Продаж наркотичних речовин»: на Тернопільщині затримали власника нелегального бізнесу

24.01.2020 15:50   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернопільській, Хмельницькій та Київських областях, 23 січня, правоохоронці одночасно провели сімдесят обшуків. В результаті чого, затримали групу осіб, яка виготовляла та розповсюджувала наркотичну речовину — метамфетамін.

Як повідомляє поліція, власник одного із тернопільських спортклубів уже кілька років паралельно вів ще один свій «бізнес» — продаж наркотичних речовин. Серед його помічників були й відвідувачі спортклубу, які  розповсюджували товар. Всі учасники угрупування — люди віком від 20 до 33 років. Вони отримували від організатора метамфетамін і займалися його продажем. Усього за день такий бізнес приносив від 25 до 50 тисяч гривень.

«У ході розслідування стало відомо, що дане угрупування на території Тернопільщини працювало впродовж кількох років. Їх неодноразово викривали правоохоронці, але учасникам вдавалося уникати покарання. Під час досудового розслідування буде перевірятися й причетність до злочину працівників правоохоронних органів», - стверджує т.в.о. начальника Тернопільського управління департаменту внутрішньої безпеки України Олександр Мерена.

Під час ході санкціонованих обшуків, які провели одночасно у трьох областях, вилучили понад кілограм наркотиків та психотропних речовин у твердих, кристалічних, порошкоподібних та інших формах, зброю, боєприпаси, готівкові кошти у національній та іноземній валюті, засоби зв’язку.

Як з'ясували правоохоронці, що частину «солей» виготовляли у спеціально обладнаних гаражних приміщеннях, а решту сировини, а також наркотики, закуповували у мешканців Хмельницької області.

Наразі, десятьох осіб затримано, втому числі і власника «бізнесу».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews