Які сайти найчастіше читають тернополяни

24.01.2020 23:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

У грудні жителі Тернополя найчастіше читали 0352.ua, te.20minut.ua і galas.te.ua

За підсумками даних платформи контент-маркетингу PRNEWS.io за грудень 2019 року оприлюднено рейтинг найбільш популярних інформаційних сайтів Тернополя.

Лідером ТОП-10 став 0352.ua, до трійки лідерів увійшли te.20minut.ua і galas.te.ua. Інші сходинки рейтингу посіли realno.te.ua, tenews.org.ua, ternograd.te.ua, poglyad.te.ua, gazeta-misto.te.ua, ternopoliany.te.ua, golos.te.ua.

ТОП-10 інформаційних сайтів Тернополя за грудень 2019 року виглядає так:

№ з/п

Назва сайту

Кількість переглядів

1

0352.ua

2226000

2

te.20minut.ua

1133740

3

galas.te.ua

249168

4

realno.te.ua

134139

5

tenews.org.ua

125033

6

ternograd.te.ua

111253

7

poglyad.te.ua

95900

8

gazeta-misto.te.ua

78921

9

ternopoliany.te.ua

72000

10

golos.te.ua

72000

0352.ua — головниий інформаційний онлайн-ресурс міста, на якому можна опублікувати новини, статті та прес-релізи. На сайті є розділи, присвячені довідкової інформації, афіші та дозвілля міста, нерухомості і важливих новин.

«20 хвилин — Новини Тернополя» — інформаційно-аналітичний портал, на якому публікують новини міста та країни, а також власні розслідування.

Агенція новин з Тернополя «Галас» розповідає про основні політичні, фінансові, кримінальні події регіону, публікує анонси культурних заходів, новини спорту, інтерв'ю, фото- та відеоматеріали.

«Реально» — гостросоціальні матеріали, суспільні події, новини, присвячені безпеці жителів Тернополя та області, економіка, спорт.

TeNews.org.ua — один з найактивніших новинних сайтів. Публікує актуальні новини Тернополя та Тернопільської області, дублює новинну стрічку в соціальних мережах.

«Терноград» — новинний портал, розділи якого присвячені актуальним подіям Тернопільщини, всієї України та світу.

Новинний портал «Погляд» висвітлює основні регіональні новини, розповідає про події в інших регіонах України та конкретних особистостях. Окремий інтерес викликає розділ з авторськими блогами.

«Газета Місто» - міська інтернет-газета Тернополя. Все про культурне і громадське життя, популярні міськи сервіси і розваги, їжу, міськи скандали та плітки, багато іншого.

Тернополяни» — незалежний інформаційний ресурс, завдання якого — надавати об'єктивну та оперативну інформацію про життя Тернопільщини. Гасло видання: «Про Тернопіль і для тернополян».

Тернопільське агентство новин «Голос» — це новини міста, регіону, України та світу. Політика, економіка, суспільство, актуальні події, історії, подорожі і просто цікаві факти.

У дослідженні брали участь інформаційні сайти з каталогу PRNEWS.io, які базуються на даних SimilarWeb.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews