У Бережанах дві сестри напідпитку скоіли розбійний напад

25.01.2020 00:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Як розповіла поліцейським 22-річна жителька Бережан, нападників вона не розгледіла, адже вони були в капюшонах і напали зі спини. Зауважила лише, що їх було двоє і хтось серед них, ймовірно, жінка. Потерпілу декілька разів вдарили руками по голові та відібрали у неї сумку з гаманцем, в якому було 1500 тисячі гривень, після чого грабіжники втекли.

 райцентрі неподалік міського стадіону. Територія не освітлена і малолюдна. Після проведених оперативних заходів стало відомо, що до пограбування причетні дві рідних сестри. Одна з них – неповнолітня, а в іншої, 24-річної вже троє дітей. На момент злочину сестри були у нетверезому стані.

Частину крадених грошей поліцейські вилучили, решту сестри витратили на власні потреби. Вони кажуть – не сподівалися, що їх знайде поліція, бо було темно і нікого поблизу не було.

Грабіжницям доведеться відповідати згідно до статті 186 частина 2 ККУ - грабіж, поєднаний з насильством. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews