Школи Рівненщини призупиняють навчальний процес

26.01.2020 13:23   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Найбільше учнів захворіло у Костопільському, Корецькому та Острозькому районах. Тут навчання вже призупинено у 8 освітніх закладах. Ще у 24 школах Рівненщини навчальний процес тимчасово призупинять з понеділка.

У Корецькому районі вже призупинили навчання у  Великомежиріцькому ліцеї, Копитівському та Світанівському навчально-виховних комплексах. У Малолюбашанській ОТГ учні тимчасово не навчаються у Мащанському ліцеї, Малолюбашанській гімназії, також залишаються вдома вихованці дитячого садочка “Загадка”, що в селі Маща. Тимчасово не ходять на навчання учні Борівської школи, що у Зарічненському районі. Також, як ми повідомляли раніше, навчання  призупинили у Острозькому НВК.

Вже з понеділка, 27 січня, навчання призупинять у всіх закладах загальної середньої освіти Костопільського району - 22 школи. Учні Острозької ЗОШ №1 та Острозької ЗОШ № 3 також не ходитимуть на навчання.

«Батькам треба бути дуже уважними і за перших ознак грипу не чекати, поки минеться або організм поборе інфекцію, а якомога раніше звертатись за медичною допомогою. Найкращий засіб захистити свою дитину це зробити вакцинацію проти грипу», - зазначив завідувач відділу інфекційних хвороб та організації епідеміологічних досліджень Рівненського обласного лабораторного центру Віктор Мороз.

За матеріалами РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews