«Боровся зі згубними звичками силою»: на Тернопільщині чоловік до смерті побив жінку

28.01.2020 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

На Чортківщині чоловік бив дружину руками та ногами В результаті чого, в жінки розірвалася нирка і вона померла через масивну крововтрату.

Як повідомляє поліція, про смерть сорокадворічної мешканки села Свидова повідомив сам же чоловік, який раніше уже відбував покарання за вбивство. За його словами, дружина зловживала спиртними напоями. На прохання припинити, не реагувала, тому він час від часу боровся зі її згубною звичкою за допомогою кулаків.

«Скарг від жінки про насилля в сім'ї не надходили. Остання сварка завершилася для жительки району летально. Після чергового конфлікту та побоїв чоловік пішов поратися по господарству, а коли повернувся, то дружина була уже мертвою», — розповідає начальник Чортківського відділу поліції Анатолія Мельника.

У скоєному злочині чоловік зізнався. На разі, вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews