Рівнянин створив петицію про заборону проїзду легковим авто вдень у центрі міста

29.01.2020 08:13   Автор : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

Автор петиції стверджує, що завдяки цьому працівники різних служб зможуть надати швидку, своєчасну  та кваліфіковану допомогу, а звичайним людям буде краще користуватися послугами транспортного засобу.

Вчора на сайті міськради Рівного розпочали збір підписів під петицією Сергія Клименка, який просить заборонити проїзд легковим авто через центр міста з 07:00 по 22:00.

Про це повідомляє «Рівне Вечірнє».

Петицію №:491 Сергій Клименко подав 24 січня. У ній йдеться: 

«Останнім часом , потрібно витратити багато часу, щоб доїхати до місця призначення, а особливо через центр міста. Починаючи від зупинки «Пивзавод» до  зупинки «Театральна площа», починаються дуже великі затори, якщо з зупинки «РУМ» до зупинки «Пивзавод» людина витрачає для проїзду міським транспортом 5 - 7 хвилин, то від зупинки "Пивзавод» до зупинки "Театральна площа» транспортний засіб проїжджає за 15 - 20 хвилин, особливо в час «пік».  Тому пропоную обмежити проїзд з 07:00 по 22:00 центром міста. Завдяки цьому спеціалізований транспорт такий як: швидка медична допомога, пожежна служба , патрульна поліція, зможуть надати швидку, своєчасну  та кваліфіковану допомогу, а звичайним людям буде краще користуватися послугами транспортного засобу, також це зменшить аварійність в нашому місті».

Збір підписів за петицію триватиме до 13 березня. Поки що її підтримали лише 9 рівнян на сайті міськради.

За матеріалами https://rivnepost.rv.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews