Одіозний екснардеп від Тернополя – тепер радник голови Харківської ОДА

03.02.2020 11:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни

У голови Харківської облдержадміністрації Олексія Кучера — двадцять радників, серед яких фігурує й екснардеп від Тернополя Тарас Пастух.

Таку інформацію опублікував «МедіаПорт» з посиланням на інформаційний запит від Харківської ОДА. 

Також тернопільський ексдепутат – претендент на посаду заступника голови Харківської облдержадміністрації. Про це повідомляє УНІАН. 

Нагадаємо, що Тарас Пастух – депутат Верховної Ради 8 скликання, обраний за 163 округом (м.Тернопіль) як самовисуванець та член “Української народної партії”. У Верховній Раді вступив до фракції “Об'єднання “Самопоміч”. У 2019 році балотувався до Верховної Ради 9 скликання по 163 округу (м.Тернопіль) від “Об'єднання “Самопоміч” як член партії.

Як раніше повідомляли місцеві видання, за 2014 рік Тарас Пастух задекларував трохи більше 2 мільйонів гривень, з яких лише 52 тисячі гривень склала зарплата. Понад 700 тисяч – це доходи від провадження підприємницької  та незалежної професійної діяльності. Левова ж частка доходу – понад 1 мільйон 200 тисяч гривень припадає на розділ «інші види доходів».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни