«Змішували спирт з водою та додавали барвник»: на Тернопільщині викрили підпільну гуральню

04.02.2020 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі викрили підпільний "цех" з виготовлення алкогольної продукції, який організував містянин. До свого "бізнесу" чоловік також залучив товариша, який допомагав реалізовувати виготовлену продукцію.

Як повідомляє поліція, чоловіки знайшли гаражне приміщення у віддаленому селі, закупили обладнання, знайшли постачальників сировини і налаштували технологічний процес з виробництва горілчаної продукції. Сурогат реалізовували в торгових точках міста та області.

«На території області злочинне угрупування працювало впродовж шести місяців. Увесь алкоголь вони виготовляли під марками відомих українських брендів, але за власними рецептами. Виготовлення контрафактної горілки шляхом змішування води та спирту — це горілка, а коньяк — змішували спирт з водою та додавали барвники. Воду для масового виробництва фальсифікату замовляли бутельовану», — розповідає начальник відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління детективів Юрій Барабан.

На разі, "бізнесменів" заарештували, а фальсифіковану продукцію та знарядь праці вилучили. Після рішення суду на весь незаконний товар чекає конфіскація та утилізація.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews