Яким буде «Казковий автомобіль» показали у соцмережі

08.02.2020 19:43   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

Ось вже майже два місяці триває благодійна акція "Казковий автомобіль". Небайдужі люди приймають участь у флеш-мобі і, купуючи диски з записами казок, допомагають вихованцям Тернопільського обласного начально-реабілітаційного центру для дітей з вадами опорно-рухового апарату зібрати гроші на спеціально обладнаний автобус. Майже щодня організатори акції звітують про кількість грошей, і ось нещодавно показали світлини автобуса, який збираються придбати.

Організатор благодійної ініціативи Олег Нитка повідомив: "Ми знайшли за кордоном таке омріяне дітьми авто і готові привезти його в Тернопіль. І, як і обіцяв, перші фото автомобіля. Допомагали його відшукати хлопці, які долучились до акції - знайшли в Голландії. Це VOLKSWAGEN CRAFTER 2.5TDI MAXI 2011 року, пробіг 200 тис км. Забирати маємо за тиждень. Друзі, я знаю що всі Ви вже долучилися і дякую кожному з Вас за Вашу допомогу. Нам лишилося зовсім трішки. Прошу по можливості кожного з Вас нагадати своїм друзям близьким і знайомим, хто не встиг долучитися до акції, що зараз саме той час, коли їхня допомога вкрай потрібна".

Окрім вартості авто, а це 8500€, благодійникам потрібно виплатити суму за зняття машини з обліку, розмитнити автобус, докупити ще один комплект коліс (гуми), провести профілактичний ремонт та почистити салон автобуса. На сьогодні зібрана сума у 7700€.

Автобус обладнано спеціальним підйомником для інвалідних крісел, салон розраховано на вісім пасажирів. Кожне крісло має ремінь безпеки.

Диски з казками можна придбати: в ЦУМі, відділ "Коніка", в мережах магазинів "Подільський фермер", "ПРОДЛЮКС", "Калина", "Пан Баняк". Можна перерахувати кошти на картку Приватбанку 5168 7573 4199 0721 Твердун Ірина.

null

null

null

null

null

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews