Розпочався відбір на Євробачення-2020: перший півфінал (ВІДЕО)

08.02.2020 21:23   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: ukrinform.ua

Перший півфінал національного відбору учасника від України на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2020" розпочався о 19 годині.

Пише https://www.ukrinform.ua

У першому півфіналі нацвідбору на Євробачення-2020 виступлять восьмеро учасників, їхній порядок визначили результати жеребкування:

1. Гурт [O] з піснею "Там, куди я йду";

2. JERRY HEIL - пісня Vegan;

3. Katya Chilly - пісня "Піч";

4. KRUTЬ - пісня "99";

5. GO-A з піснею "Соловей";

6. CLOUDLESS - пісня Drown Me Down;

7. GIO - пісня Feeling so lost;

8. Assol - пісня Save It.

Обрати представника від України на Євробачення-2020 глядачі зможуть за правилами голосування. Результати голосування глядачів (50%) і суддів (50%) додадуть і за підсумками сформують рейтингову таблицю. Якщо два або більше учасників наберуть однакову кількість балів, то перевагу матиме той, за кого проголосувало більше глядачів.

Прямі ефіри національного відбору на Євробачення-2020 відбудуться 8, 15 (півфінали) та 22 лютого (фінал). За право представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі в Нідерландах боротимуться 16 конкурсантів.

Повідомляється також, що UA: Суспільне мовлення покаже шоу наживо на теле-, радіо- та діджитал-платформах.

Пісенний конкурс Євробачення-2020 відбудеться 12, 14 та 16 травня в Роттердамі (Нідерланди). Його гаслом обрали заклик "Відкривайся!" (Open Up).


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ukrinform.ua