На Сарненщині знову пошкодили понтонний міст - на білоруського водія склали три протоколи (ФОТО, ВІДЕО)

09.02.2020 09:13   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Шостого лютого із вікна рейсового автобуса пасажирка побачила, як вантажний автомобіль їхав по понтонному мосту, що у селі Ремчиці. Жінка  одразу зателефонувала до поліції. 

На місці події група реагування патрульної поліції встановила, що близько 09 години 43-річний житель Республіки Білорусь, керуючи вантажним автомобілем «Mercedes-Benz» із напівпричепом, всупереч дорожньому знаку про заборону руху вантажним автомобілем більше 10 тонн, проїхав через понтонний міст та пошкодив його. 

Втім, керманичу місце події не вдалося залишити, адже він пошкодив і вантажівку. 

«На 43-річного білоруса поліцейські склали три адміністративні протоколи: за вчинення ДТП, проїзд під заборонений знак та пошкодження дорожньої споруди, — повідомив начальник Сарненського відділу поліції Григорій Гольонко. 

Як зазначив Григорій Гольонко, це вже третій такий випадок цьогоріч: 11 та 17 січня через надмірну вагу вантажівки так само було пошкоджено тимчасово облаштовану конструкцію мосту. 

 

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

null
 

 

null
 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews