ICC Ukraine взяла участь у MedTour Networking Hub Lviv 2020

11.02.2020 10:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

7 лютого 2020 р. у Львові за сприяння Львівського Медичного Кластера відбувся другий форум медичного туризму MedTourClub. Це зустріч для професіоналів галузі медичного туризму, у рамках якої пройшов MedTourNetworking Hub. Міжнародну торгову палату на заході представляли Ганна Гучок, радник Президента ІСС Ukraine з охорони здоров'я та медичного туризму, та Анатолій Гнатів, виконавчий директор регіонального представництва ICC Ukraine у Тернопільській області.

null

Метою форуму було обговорення питань щодо створення комплексної моделі співпраці всіх зацікавлених у розвитку медичного та оздоровчого туризму. Серед учасників форуму – бізнес, представники міської влади та понад 100 представників медичної галузі. Учасники представили свої проєкти та повели продуктивний нетворкінг. У рамках дискусійної панелі відбулося обговорення шляхів залучення пацієнтів, критеріїв надання якісних медичних послуг, супроводу та асистансу іноземних пацієнтів, взаєморозрахунків між гравцями ринку, наявності вірогідної статистики, ціноутворення. Різноманітні думки та погляди учасників зробили захід жвавим, насиченим та пізнавальним з практичної для реального бізнесу точки зору.

null

Як зауважила Ганна Гучок: «Індустрія медичного й оздоровчого туризму на території України розвивається, залучаючи все більший інтерес з боку іноземних пацієнтів і все більшу залученість з боку гравців внутрішнього ринку. Приємно бачити, що все більша кількість провайдерів послуг загального ринку туризму усвідомлюють, що їх роль важлива в розвитку і нішевого продукту – медичного та оздоровчого туризму. Створивши й освоївши механізм приємної та плідної співпраці всередині ринку, іноземні гості в дії відчують, що у нас безпечно і все на високому рівні словами. Приємно бачити розширення меж проєкту MedTour Networking Hub Lviv 2020».

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews