Тернопільські артилеристи зіграли у страйкбол та змагалися у стрільбі з командою курсантів «Залізні вовки»

11.02.2020 13:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Тернопільські артилеристи зіграли у страйкбол та змагалися у стрільбі з курсантами Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою" . Це товариський захід, який допомагає вдосконалювати військовим свої професійні уміння на навички. Про ці змагання написали у мережі Facebook працівники коледжу: 

«6.02.2020 року, в рамках проведення спільних товариських та військово-патріотичних заходів відбулися змагання по військово-тактичній грі «Страйкбол» та стрільбі у тирі між ДНЗ"Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою" командою курсантів "Залізні вовки" та військовослужбовцями 44-ої окремої артилерійської бригади. Учасники провели час активно, захоплююче та набули нових навичок у володінні стрілецької зброї», - повідомляють працівники Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою.

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews