На Острожчині школярі повертаються на навчання

13.02.2020 09:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: Район Острог

З 13 лютого продовжується навчання в Острозькому навчально-виховному комплексі «Школа І-ІІІ ступенів-гімназія», Острозьких загальноосвітніх школах № 1 та № 3 та Розвазькій ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Виконавчий комітет Острозької міської ради прийняв рішення, відповідно до якого в деяких навчальних закладах ОТГ відновлюють навчальний процес.

З 13 лютого продовжується навчання в Острозькому навчально-виховному комплексі «Школа І-ІІІ ступенів-гімназія», Острозьких загальноосвітніх школах № 1 та № 3 та Розвазькій ЗОШ І-ІІІ ступенів. Про це повідомляють на сайті Острозької міської ради.

Підставою для закінчення позапланових канікул стала інформація моніторингу захворюваності на грип та ГРВІ серед жителів Острозької ОТГ. Із 7 по 11 лютого захворюваність склала 66 випадків (437,4 на 100 тисяч осіб населення при тижневому епідем порозі 734,0), з них захворіло дітей віком від 0 до 17 років – 24.

За матеріалами https://ostrog.rayon.in.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Острог