Тамара Гнатович у флешмобі «Подаруй дитині книгу»

13.02.2020 13:43   Опубліковано : Валентина Семеняк
Джерело: TeNews

Все, що стосується флешмобів, дотичних до книг, неймовірно тішить і дарує настрій, особливо творчим людям, бібліотекарям, книжкарям, письменникам, а що вже казати про дітей. 14 лютого - Міжнародний день дарування книг - добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році. З цієї нагоди у Тернопільському обласному центрі комплексної реабілітації започаткували флешмоб #подаруй_дитині_книгу, аби не тільки підвищити інтерес до книг, але й привернути увагу до молоді з інвалідністю. В рамках флешмобу відбулась творча зустріч із тернопільською письменницею Тамарою Гнатович. Учасники заходу підготували і виконали її пісню «Матусина веселка». Цікавим був перегляд відеоряду за участю співачки Лесі Горлицької, у виконанні якої прозвучала пісня на слова пані Тамари «Татові світанки». Спілкування із авторкою було теплим і щирим. Кожній дитині вона подарувала копію своєї книги «Матусина веселка».

У творчому зажинку поетеси багатий урожай: чотирнадцять книг для дітей і чотири для дорослих. Творчості поетеси притаманна особлива енергетика, адже її віршовані п’єси-казки про добро і доброту, доброзичливість, любов і повагу до батьків, бережливе ставлення до природи, про збереження традицій рідного краю. Пані Тамару часто запрошують на творчі вечори до бібліотек  для дітей і дорослих. Її п’єси інсценізують на шкільних сценах. Письменниця постійно у творчому пошуку.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews