У Тернополі дали патріотичне прізвище знайденій дівчинці

13.02.2020 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Немовляті, яке знайшли 4 лютого у «Вікні життя», уже оформили документи. Так, на засіданні виконавчого комітету міськради вирішили назвати дівчинку Оксаною Бандерою. Про це повідомляє «тернополяни» з попереднім посиланням на «20 хвилин».

Оскільки дитина народилася у День Ангела Оксани, то над ім'ям довго не думали. А от прізвище вирішили дати патріотичне — Бандера. На думку членів комісії такі ініціали дівчині допоможуть надалі. Адже, коли минулого разу дитині присвоїли таке прізвище, то її дуже швидко вдочерили.

Для оформлення документів необхідно було вказати також імена батьків. Як зазначила начальник Управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Христина Білінська, матір'ю дитини зареєстрували як Бандеру Іванну Іванівну, а батька — Бандера Іван Іванович.

Зазначимо, що дівчинку залишили у «Вікні життя» 4 лютого. На той момент їй було не більше ніж доба. Важило немовля 3 кілограми 400 грамів, зріст 52 сантиметри.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews