«Молодь дебатує»: тернополянка стала суперфіналісткою конкурсу

13.02.2020 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Харківському національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого, 8 лютого, обрали переможців національного проєкту «Молодь дебатує». Серед супер фіналістів є й учениця з Тернополя — Марія Сивак. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає сам школярка, це вперше коли вона брала участь у дебатах. Проте, не зважаючи на складність теми дискусій, вона змогла потрапити до фіналу.

«Це був мій перший досвід такого публічного виступу. І це була перемога над собою, над своїми страхами та комплексами. Бо я знаю, як інші хлопці та дівчата три роки поспіль намагаються потрапити до фіналу, а в мене вийшло з першої спроби. Я на таке не сподівалася», — говорить школярка.

Зазначимо, що цього річ у проєкті взяло участь близько 1000 школярів і школярок з 8-го до 11-го класу, а у півфіналах і фіналі дебатували учні з 30-ти міст України. Темою фінальних дебатів була: «Чи варто виділити частину місць у Верховній Раді представникам неурядових громадських організацій (НГО)?».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews