Тернополян закликають розвішати своїх паперових ангелів у «Сквері волонтерів» до Дня Героїв Небесної Сотні

13.02.2020 22:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

До Дня Героїв Небесної Сотні тернополян закликають долучитися до акції «Ангели пам’яті». Усі охочі можуть виготовити паперових ангелів та почепити їх на дерева у «Сквері Волонтерів», що на площі Героїв Євромайдану. Про це написала одна з організаторів акції - голова ГО Тернопільський осередок «Асоціація жінок України «Дія» Ольга Шахін:

«Запрошуємо  усіх  небайдужих тернополян та гостей міста взяти участь у щорічній тихій акції «Ангели пам‘яті», яка ініційована мистецькою агенцією «Територія А» у пам‘ять про розстріл Героїв Небесної Сотні 18 лютого 2014 року на вулиці Інститутській у Києві.

Акцію у Тернополі традиційно організовує ГО Тернопільський осередок «Асоціація жінок України "Дія" .

Акція відбудеться на площі "Героїв Євромайдану 18 лютого 2020р. Початок о 15 год.

Зробіть  будь ласка Ангела пам'яті своїми руками і прийдіть з друзями вшанувати Героїв Небесної Сотні», - пише Ольга Шахін.

Як зазначає організаторка, за детальнішою інформацією можна звертатися за номером телефону: 097 969 36 77 (Тетяна Кульчицька).

Нагадаємо, минулого року у Тернополі акція «Ангели  пам’яті» відбулася 18 лютого. Тоді учасники розвішали паперові ангели пам’яті у «Сквері волонтерів»,  запалили лампадки, прочитали молитви за душі загиблих та мир в Україні та поклали квіти до пам`ятника.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews