Для розвитку Нової української школи на Рівненщину спрямують близько 58 млн грн

14.02.2020 00:43   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Рівненщина отримає майже 58 млн грн на обладнання для шкіл і підготовку вчителів НУШ.

Цьоріч для розвитку Нової української школи на Рівненщину спрямують субвенцію з державного бюджету в сумі 57797,3 тис. грн. Кошти передбачені на закупівлю обладнання та матеріалів для початкових класів та пілотних шкіл, а також на перепідготовку педагогів.

Відтак, на закупівлю засобів навчання та обладнання для навчальних кабінетів початкової школи на Рівненщину надійде 41595,4 тис. грн. Для придбання обладнання, інвентарю для фізкультурно-спортивних приміщень, засобів навчання, у тому числі навчально-методичної та навчальної літератури, зошитів з друкованою основою для закладів загальної середньої освіти, що беруть участь у експерименті з реалізації Державного стандарту початкової освіти спрямують 699,3 тис. грн. На підвищення кваліфікації педагогічних працівників та проведення супервізії виділять 15502,6 тис. грн.

Загалом, у 2020 році Уряд спрямує 1,4 млрд грн на обладнання для шкіл і підготовку вчителів Нової української школи у країні. Варто також зазначити, що минулого року для розвитку Нової української школи на Рівненщину надійшло близько 51 млн грн.

За матеріалами РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews