На Рівненщині рятувальники навчають малечу правилам безпеки

16.02.2020 16:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини

Рівненські рятувальники завітали до дитсадка «Соняшник» задля відпрацювання практичних дій на випадок пожежі з дітьми та персоналом.

З метою виховання у дітей дбайливого ставлення для власної безпеки та профілактики надзвичайних подій, за участю молодого покоління, рятувальники влаштовують різноманітні тематичні заходи в освітніх закладах України та запрошують дітей на цікаві екскурсії до пожежних частин.

12 лютого рятувальники Головного управління ДСНС України у Рівненській області відвідали заклад дошкільної освіти №4 Рівненської міської ради «Соняшник». З персоналом та дітками було відпрацьовано практичні дії на випадок пожежі: евакуація та правила користування первинними засобами пожежогасіння.

Також рятувальники ознайомили дітлахів з особливостями своєї роботи, продемонстрували пожежну техніку та оснащення. Дітвора була в захваті від побаченого!!!

Загалом, протягом цього тижня пізнавальні заходи відбулися по всій території України.

Шановні батьки!

Державна служба України з надзвичайних ситуацій наголошує на важливості дотримання дітьми правил безпеки життєдіяльності!

Якщо ви залишаєте дитину вдома саму, переконайтеся що всі наявні в помешканні електроприлади знаходяться у справному стані, а сірники сховані у недоступному місці.

Пам'ятайте, що безпека вашої дитини — це, перш за все, ваша особиста відповідальність!

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини