Гурт з Тернополя Tvorchi переміг у другому півіфіналі нацвідбору Євробачення 2020 (Відео)

16.02.2020 20:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Галас

David Axelrod, KHAYAT та тернопільський гурт TVORCHI — фіналісти другого туру нацвідбору Євробачення-2020.

Унаслідок голосування другого півфіналу національного відбору на Євробачення-2020 до фінальної частини відбору пройшли гурт TVORCHI. виконавці David Axelrod та KHAYAT. Судді та глядачі одностайно віддали перемиогу інтернаціональному дуету з Тернополя.

 

У другому півфіналі виступали також MOONZOO feat F.M.F Sure, FO SHO, Еліна Іващенко, Олександр Порядинський і GARNA.

Нагадаємо, після першого півфіналу національного відбору на Євробачення-2020 до фінальної частини відбору пройшли співачки KRUTЬ та Jerry Heil, а також гурт Go-A.

Фінал нацвідбору відбудеться наступної суботи, 22 лютого.

Що відомо про гурт

Нещодавно тернопільський гурт випустив кліп, який стрімко завоював прихильників в інтернет-просторі. Кліп молодого колективу «TVORCHI» за першу добу переглянуло майже 200 тисяч відвідувачів! Відео-робота на пісню «Believe» (англ.-«вірити») й далі набирає чимало переглядів. «TVORCHI» – це молодий гурт, учасники якого живуть у Тернополі.

Кліп знімали теж в нашому місті. Локацією обрали ресторан заводу в радянському стилі. Над роликом працювали тернопільські оператори в не зовсім сприятливих умовах – температура повітря була -7 С. То ж в готовому відео так і не вдалось приховати, тремтіння рук від холоду, зізнається команда «TVORCHI». 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галас